Banankage er den perfekte uddelingskage

By:

Når man skal dele kage ud på arbejdet eller når ens børn skal have kage med til uddeling i børnehaven eller skolen i anledningen af deres fødselsdag eller lignende, så er der nogle kager, som er en del mere vellykkede som uddelingskager end andre. Både fordi de er nemme at lave i store mængder, men også fordi de er nemme at transportere, skære ud – og ikke mindst nemme at spise med fingrene, så man lige kan hapse et stykke med ind på kontoret eller ud i skolegården. Er du i tvivl om hvilken kage du skal vælge, så kan du måske hente inspiration i listen nedenfor.

Banankage

En god, svampet og luftig banankage med chokoladestykker i er altid en sikker vinder – både hos voksne og børn. Den skønne kombination af banan og chokolade slår aldrig fejl og det er meget svært ikke at lykkes med en banankage. Derudover er den nem, hurtig og forholdsvis billig at fremstille og børnene kan sagtens selv være med til at bage den. Man kan skære stykkerne ud på forhånd og vil man pifte den op er det nemt med glasur og bananskiver på toppen. 

Muffins

Et par gode, simple muffins med smag af vanille, chokolade eller banan kan de fleste lide. De er nemme at lave og man skal slet ikke tænke på at skære dem ud, når de skal uddeles, fordi de allerede er portionsanrettede. Brug eksempelvis opskriften ovenfor og hæld den i muffinsforme. Vær opmærksom på, at bagetiden skal forkortes lidt. 

Kanelsnegle

En klassiker, når der skal deles kage ud er kanelsnegle. De er lidt mere besværlige at fremstille end både banankage og muffins, men til gengæld kan man nemt lave dem på forhånd og fryse dem ned, så de er lige til at hive op ad fryseren, når de skal bruges.

Posted in: banankage