Behandlinger mod snorken hos din tandlæge i Søborg

23 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Vågner du ofte om natten ved lyden af din egen snorken, eller fornemmelsen af ikke at kunne få luft? Så er du sandsynligvis i fare for at udvikle søvnapnø. Og så bør du overveje at anskaffe en snorkeskinne.

Hvad er en snorkeskinne?

En snorkeskinne er en anordning som forhindrer dig i at snorke om natten mens du sover. Når du snorker trækker du ikke vejret optimalt hvilket betyder at der blandt andet ikke kommer ilt nok til hjernen.

Voldsom snorken, hvor luftvejene er direkte blokeret, kaldes søvnapnø, og kan faktisk være rigtig farligt. Kroppen får ikke tilstrækkeligt med hvile hvilket foruden udmattelse kan være medvirkende årsag til diverse livsstils sygdomme så som diabetes og hjerte kar sygdomme.

Derfor er det vigtigt at du skrider ind over for snorken. Og her kan du med fordel spørge din tandlæge til råds angående en snorkeskinne.

Tandlæge, Behandlinger, Mundhygiejne

Hvordan virker en snorkeskinne?

En snorkeskinne forhindrer snorken og kan samtidig forhindre søvnapnø. Hvis du (eller din partner) oplever at din snorken er blevet værre inden for de seneste måneder er det således en god idé at investere i en snorkeskinne og dermed standse udviklingen.

Rent mekanisk virker en snorkeskinne derved at kæben skydes frem i forhold til overmunden. Så vil luftvejene ikke kunne blokeres, og vejrtrækningen vil forløbe frit og uhindret.

Du vil få en bedre nattesøvn og være mere frisk og veludhvilet når du vågner. Og med en snorkeskinne mod søvnapnø kan du helt undgå at denne ubehagelige lidelse udvikler sig med årene.

Hvem kan hjælpe mig med en snorkeskinne mod søvnapnø?

Hvis din snorkeskinne skal være 100% effektiv skal den tilpasses din mund. Hos din tandlæge kan du få taget mål til – og fremstillet – en snorkeskinne. Tandlægerne Søborg har mange års erfaring inden for snorkeskinner. Klik ind og læs mere, om book tid online på tandlaegernesoeborg.dk

Flere nyheder