Find de bedste espressomaskiner og kaffemaskiner til industri og erhverv

By:

Skal medarbejderne på kontoret eller kunderne i din forretning forkæles lidt ekstra? Så kan du overveje at investere i en industri kaffemaskine eller espressomaskine.

Hvad kan en industri kaffemaskine eller espressomaskine?

En kaffemaskine eller espressomaskine, som er designet til anvendelse i erhvervsmæssigt øjemed, vil først og fremmest kunne håndtere en noget højere belastning end en konventionel kaffemaskine. Det betyder at den vil kunne brygge langt flere kopper kaffe langt hurtigere og uden at gå i stykker inden for kort tid.

En kaffemaskine som er tiltænkt privat brug vil højest skulle brygge kaffe til måske fire personer et par gange i løbet af dagen. Men en industri kaffemaskine eller espressomaskine skal kunne servicere langt flere kaffetørstige sjæle.

Der ud over vil du med en solid espressomaskine til erhvervsbrug kunne tilbyde dine kunder, gæster eller medarbejdere varm kaffe og espresso i flere forskellige varianter, brygget på frisk kværnede bønner og med eller uden mælkeskum. De fleste moderne espressomaskine til kontor og erhverv er forsynet med en kaffekværn som kværner bønnerne umiddelbart inden kaffen skal brygges. Dette giver den optimale kaffe oplevelse. Og kaffen eller espresso drikken bliver langt mere aromatisk når bønnerne er nyligt kværnede.

Flere valgmuligheder med en industri kaffemaskine

Hvor en almindelig kaffemaskine kun kan brygge én slags kaffe, nemlig sort filterkaffe, vil du med en avanceret industri kaffemaskine eller espressomaskine bliver præsenteret for et langt større udvalg af spændende varme drikke. Du vil lige som på en cafe kunne vælge imellem eksempelvis cortado, americano, macchiato, caffe latte eller cappuccino.

Mange kaffemaskiner til industrielt tilbyder samtidig mulighed for selv at vælge kaffens styrke. Og du kan sagtens finde en kaffemaskine eller espressomaskine som kan tilbyde andre varme drikke, for eksempel kakao, te eller wiener melange.

Du kan finde et stort udvalg af industri kaffemaskiner og espressomaskiner i den online shop på https://kaffeexpressen.dk/produkt-kategori/espressomaskiner/industri-kaffemaskiner/.