Fjern buler og ujævnheder med en gulvafhøvling i Viby

By:

Et smukt og ensartet trægulv, som er intakt hele vejen igennem og ikke er præget af de store skader, er et ubetinget aktiv for din bolig. Skulle du være så uheldig, at dit trægulv har pådraget sig store, synlige skader -for eksempel i forbindelse med tæring eller fugt efter en oversvømmelse – behøver du dog ikke at fortvivle.

Selv om dit trægulv måske fremstår bulet og ujævnt – eventuelt med deciderede niveauforskelle eller dybe revner – kan det med stor sandsynlighed blive rigtig flot igen. Det kræver en professionel gulvafhøvling og en efterfølgende behandling, som kan gøre trægulvet smukt og jævnt igen.

Kan mit trægulv tåle en gulvafhøvling?

Du skal være opmærksom på, at dit trægulv muligvis ikke kan tåle en dybdegående gulvafhøvling. Tykkelsen på de brædder, planker eller parketter, som udgør gulvet, er afgørende for hvorvidt træværket kan holde til en gulvafhøvling. Derfor bør du under ingen omstændigheder kaste dig ud i projektet på egen hånd – det kan nemlig gå grueligt galt.

Den maskine, som anvendes ved en gulvafhøvling, kræver et vist håndelag og ekspertise at føre. Du risikerer at lave dybe slibemærker i dit gulv, eller måske endda gøre de eksisterende skader værre. Hvis du således vil være helt sikker på et flot resultat, bør du kontakte dit lokale gulvfirma, og få trægulvets tilstand vurderet.

Hvordan foregår en gulvafhøvling?

Såfremt din gulvmand vurderer, at dit gulv kan tåle en gulvafhøvling, vil han gå skånsomt til værks, og stræbe efter at høvle så lidt af gulvet som overhovedet muligt. Når det ønskede resultat er opnået, får gulvet en finslibning og en efterbehandling efter dit valg. Det kan for eksempel være lud, sæbe eller olie, eller måske lak eller maling, hvis du ønsker en ekstrabeskyttende – og knap så plejekrævende – overflade på dit trægulv.

Klik ind på https://gkservice.dk/gulvafhoevling-viby/, hvor du kan få et uforpligtende tilbud på en gulvafhøvling.