Google ranking faktorer

By:

Ønsker du at booste din hjemmesides synlighed på internettet? Så er det nemlig en god idé at se nærmere på Google rangering faktorer, som er de over 200 faktorer, der bestemmer, hvordan en hjemmeside rankes i Googles søgesystem. Følger du altså disse faktorer på din hjemmeside, er der større sandsynlighed for, at en søgning leder frem til din hjemmeside, og du opnår større trafik.

SEO eller søgemaskineoptimering kan opnås på mange forskellige måder. Du kan få hjælp til at booste din SEO gennem en række partnere, eller du kan selv foretage en række ændringer af din hjemmeside. For eksempel kan du øge mobilvenligheden af din hjemmeside, så den lettere kan ses på tablets eller smartphones. Mobilvenlighed er nemlig en af Googles mange ranking faktorer, og derfor kan det betale sig at gøre din hjemmeside mere mobilvenlig. Du kender det måske selv, at det kan være irriterende at tilgå en side på iphone, som ikke vises korrekt. Den samme oplevelse har dine kunder, som måske kan give fortabt og opgive at tilgå din side på smartphone eller lignende.

Du kan selv gøre meget for at booste din SEO, herunder gøre din hjemmeside mere mobilvenlig. Det er altså med andre ord op til dig at skabe en mere konkurrencedygtig hjemmeside.