Hvorfor skal jeg købe bambus strømper til job eller træning?

By:

Der er mange fordele ved at vælge strømper fremstillet af bambustekstil frem for de strømper eller sokker, der er fremstillet af traditionelle materialer så som bomuld eller nylon.

Først og fremmest udgår du med bambus strømper eller sokker den velkendte og særdeles ubehagelige fornemmelse af varme, hævede fødder. Bambus strømper eller sokker har nemlig arvet bambus fibrenes porøse struktur og har dermed særdeles gode ventilerende egenskaber.

Med bambus strømper eller sokker slipper du samtidig for ildelugende fodsved – dels på grund af de før nævnte ventilerende egenskaber, som sørger for at varme og fugt transporteres bort, og dels på grund af bambus tekstilets evne til at absorbere dårlig lugt. Du vil således kunne gå rundt i dine sko en hel dag uden at føle at dine fødder hæver – og du vil kunne tage skoene af uden at genere dine omgivelser med dårlig lugt fra dine fødder.

Bambus tekstil – det klimavenlige og bæredygtige valg

Disse fordele tilsammen gør at bambus strømper eller sokker er deres forgængere af bomuld eller kunst stof langt overlegne. Du kan bruge dine bambus strømper eller sokker når du træner eller udøver din sport, eller når du skal tilbringe en lang sommerdag på jobbet uden at skulle være bange for at lugte af sved, eller for at få varme og ophovnede fødder.

Når du køber bambus strømper eller sokker støtter du samtidig den bæredygtige produktion af bambus. Bambus er langt mindre krævende når det handler om såvel plads som vand forbrug i forbindelse med dyrkning. Og når du køber dine bambus strømper eller sokker gennem Boody kan du være sikker på at tekstilet er blevet dyrket på økologisk og klima venlig vis.

Du kan læse meget mere om bambus strømper eller sokker, og finde sokker, strømper, undertøj og andre former for bambus beklædning på boody.dk