Hyr de rette fagfolk til dit badeværelsesprojekt

19 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Renovering af et badeværelse kræver professionelt arbejdskraft, for du kan være sikker på, at alle dine sanitetsprodukter fungerer, som de skal. I dette indlæg vil vi liste de håndværkere, som du skal kontakte i forbindelse med dit badeværelsesprojekt. Læs derfor med her, og bliv klogere på, hvem du skal hyre til dit badeværelsesprojekt.

 

image

 

1. En VVS-mand

At hyre VVS-mand er afgørende for at løse alle dine VVS-relaterede opgaver ude på dit badeværelse. Hvis dit badeværelse ikke har det mest opdaterede sanitetsudstyr, sørger en VVS-mand for, at det bliver fuldt funktionsdygtigt igen og opfylder alle moderne standarder. En VVS-mand vil også kunne hjælpe dig med at få monteret skabe eller hylder ude på dit badeværelse, så alt hænger tæt og fast til væggen, uden det pludseligt falder ned.

 

2. En elektriker

Din elektriker vil kontrollere, at dit badeværelse opfylder alle de elektriske standarder og krav til et moderne badeværelse, og foretager eventuelle opgraderinger for at sikre optimal belysning og strømforsyning. De kan f.eks. installere en ny lyskontakt, så ventilatoren/lyset styres fra brusenichen i stedet for fra et andet rum. Hvis du har et særligt ønske om belysning ude på dit badeværelse, så kan din elektriker hjælpe dig på vej. Det kan f.eks. være, at du gerne vil have lysdæmpere ude på badeværelset. Det kan give en mere hyggelig belysning, til når du f.eks. skal i karbad og afslappe af.

 

3. En emaljespecialist 

Hvis du har en håndvask eller badekar, der har set bedre dage, så kan du kontakte en emaljespecialist. Med en emaljespecialist kan du få re-emaljeret din håndvask eller badekar, så det kommer til at se pænere ud igen. Det kan være i forbindelse med, at dit badekar har fået en del kalk i bunden eller hvis din håndvask har fået huller efter stød eller tabte genstande. En emaljespecialist vil kunne vurdere tilstanden på din håndvask eller badekar, og tilbyde re-emaljering, så det kan blive flot igen. Læs mere om spraymaling af badekar og håndvaske på dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/spraymaling-til-badekar/.

Flere nyheder