Kan man bruge mere end en enkelt sovepose?

18 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er næsten ikke noget værre, end når man ikke kan sove om natten, fordi man fryser!

Under normale omstændigheder kan man jo skrue mere op for varmen, og man kan tage en dyne eller et tæppe mere over sig.

Den mulighed har man jo bare ikke, hvis man nu ligger ude i et telt, hvor man har det med, som man har, og der er slet ikke et varmeapparat i nærheden.

Man havde egentlig tjekket vejrudsigten nøje, inden man smuttede hjemmefra, men man kom til at campere et sted, hvor vinder stod ind fra siden, og der bliver ved med at kommende stormende byger forbi.

Og man har blot den ene sovepose, som man tog med, og man kan næsten ikke putte sig tættere ned i den, end man allerede gør, så man overvejer, om man næste gang skulle tage en sovepose mere med – ikke til andre, men til sig selv.

soveposer

Det kan blive lidt bøvlet og besværligt med en sovepose ekstra

Forestillingen er nemlig, at man enten kryber ned i den ene sovepose, og så kryber man ned i den næste, eller man kan forsøge at sammenkoble de to soveposer, så man kryber ned i dem samlet.

Så har man en formodning om, at det nok skal være noget, som der er med til at give en det fornødne ekstra varme, som man har brug for for at kunne falde i søvn.

Det er da muligt, at man kan gennemføre dette stunt, men det er også bøvlet, og det fylder at tage så mange soveposer med, og det kan også blive dyrt.

Derfor kan det næsten bedre svare sig, hvis du ser efter en godt og tyk sovepose hos XtraGrej, så du ikke skal bøvle med det store besvær at tage for mange ting med, når du skal sove udenfor.

Flere Nyheder